Paddla SUP

Att paddla SUP är kul, enkelt och du kan samtidigt njuta av naturen runt omkring. Stå-upp-paddling är dessutom utomordentlig träning för såväl balans som för core-muskulaturen…

Våra SUP-brädor heter Fat Ferry från Brunotti. Namnet till trots så är det lätta och roliga att paddla men samtidigt stabila vilket innebär att de passar oavsett om du är nybörjare eller redan van att paddla SUP. Fat Ferry är en uppblåsbar SUP som därmed är lätt att ta med sig i bilen eller på bussen. Den kommer i en stor väska som du kan bära på ryggen. Pump, säkerhetslina, fena och paddel finns med i väskan och flytväst ingår naturligtvis när du hyr hos oss!

Stå-upp-paddling är perfekt både för sightseeing och för en härlig dag på stranden. Vill du ge dig ut och paddla i vågorna så ger det ytterligare en fantastisk dimension åt paddlingen.

Våra SUP-brädor klarar ca 130 kg vikt vilket gör att en vuxen och ett mindre barn kan vara på samma bräda. Vill du istället ta med dig packning för en utenatt, till exempel i Vätterns skärgård, så rymmer du den lätt framtill på brädan.

Vi hyr ut det mesta av den utrustning du behöver för ditt äventyr. Vi hjälper dessutom gärna till med tips och idéer på fina turer!

Två sup-brädor på klipporna vid vattet
Stabila och skojiga SUP-boards

Priser

3 timmar 280 kr

Heldag 450 kr

3 dagar 1200 kr

Boka Online eller kontakta oss via telefon/WhatsApp/Messenger eller skriv ett mejl!

Familje-SUP

Ta med hela familjen och paddla iväg tillsammans! Vår familje-SUP passar för till exempel 2 vuxna och 2 barn med en totalvikt på ca 230 kg.

Priser

3 timmar 350 kr

Heldag 500 kr

2 dagar / 1 natt 850 kr

I priset ingår två paddlar och flytväster för 2 vuxna. För familjer ingår flytväst för upp till 2 vuxna och 2 barn.