El-MTB

Men en el-MTB är ingen utmaning för svår! Runt Askersund finns flera fina cykelleder, inte minst mot Tiveden, men även mot ett spännande område som kallas Lerbäcks Bergslag.

Våra Silverback el-mountainbikes har dämpning fram och 11 växlar. Batteriet laddas snabbt och enkelt i ett vanligt vägguttag. Unna dig själv lyxen av lite support på nästa cykeläventyr! Välj mellan tre olika nivåer av assistans; eco, trail och boost, där du med eco-läget kan du cykla sträckor på uppemot 10 mil.

Vi hyr ut två stycken el-MTB med ram-storlek M respektive L som passar från ca 167 cm och uppåt. Batteriladdare, cykellås och hjälm ingår i hyran. Men en el-mountainbike få du ork för den där extra turen! Tänk bara på att du inte får cykla överallt med en el-cykel då den inte omfattas av allemansrätten!

Priser

3 timmar 400 kr

Heldag 550 kr

2 dagar 1000 kr

Boka online eller via mejl. Vi tipsar gärna om fina cykelturer och hyr också ut cykelväskor, tält, sovsäckar mm för dig som vill ut på en riktig cykelsemester. Ifall du saknar ett datum i vår online-bokning, eller om du vill hyra i Örebro, så är du välkommen att kontakta oss via mejl.

Från Askersund kan du välja att cykla mot Tiveden eller följa någon av det leder som tillhör cykelområdet BERGSLAGEN CYCLING. En relativt ny led som vi gärna tipsar om är Gruvrundan som sträcker sig mellan Hammar, Åmmeberg och Zinkgruvan. Vill du få fler förslag på fina turer är du välkommen att kontakta oss!