El-MTB

Hyr el-mountainbike och utforska ett större områden. Med en el-MTB är ingen utmaning för svår!

Våra Silverback el-mountainbikes har dämpning fram och 11 växlar. Batteriet laddas snabbt och enkelt i ett vanligt vägguttag. Unna dig själv lyxen av lite support på nästa cykeläventyr! Välj mellan tre olika nivåer av assistans; eco, trail och boost, där du med eco-läget kan du cykla sträckor på uppemot 10 mil.

Vi hyr ut två stycken el-MTB med ram-storlek M respektive L som passar från ca 165 cm och uppåt. Batteriladdare, cykellås och hjälm ingår i hyran. Med en el-mountainbike får du ork för den där extra turen! Tänk bara på att du inte får cykla överallt med en el-cykel då den inte omfattas av allemansrätten!

Priser

3 timmar 400 kr

Heldag 550 kr

2 dagar 1000 kr

Boka online eller via mejl. Vi tipsar gärna om fina cykelturer och hyr också ut cykelväskor, tält, sovsäckar mm för dig som vill ut på en riktig cykelsemester. Kontakta oss ifall du saknar ett datum i vår online-bokning så försöker vi lösa det!

Vill du hyra el-MTB i Örebro och önskar utkörning dit, så är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon/WhatsApp. Runt Örebro finns flera fina leder, t.ex Katrinelundsturen Tysslingerundan och Hemfjärden runt.

Från Askersund kan du välja att cykla mot Tiveden eller följa någon av det leder som tillhör cykelområdet Bergslagen Cycling. En relativt ny led som vi gärna tipsar om är Gruvrundan som sträcker sig mellan Hammar, Åmmeberg och Zinkgruvan. Vill du få fler förslag på fina turer är du välkommen att kontakta oss!