El-mountainbike

Hyr el-mountainbike i Askersund och ta chansen att utforska ett större område. Med en el-MTB är ingen utmaning för svår!

Vi hyr ut två stycken el-MTB med ram-storlek M som passar för ca 165-180 cm och L som passar ca 175-195 cm. Batteriladdare, cykellås och hjälm ingår i hyran. Med en el-mountainbike får du ork för den där extra turen!

Priser

3 timmar 450 kr

Heldag 600 kr

2 dagar 1150 kr

Boka online eller via mejl. Vi tipsar gärna om fina cykelturer och hyr också ut cykelväskor, tält, sovsäckar mm för dig som vill ut på en riktig cykelsemester. Kontakta oss ifall du saknar ett datum i vår online-bokning så försöker vi lösa det!

Är ni en familj eller ett större sällskap så kolla även in våra vanliga mountainbikes.

Tips på turer

Från Askersund kan du välja att cykla mot Tiveden eller följa någon av det leder som tillhör cykelområdet Bergslagen Cycling. En relativt ny led som vi gärna tipsar om är Gruvrundan som sträcker sig mellan Hammar, Åmmeberg och Zinkgruvan. Vill du få fler förslag på fina turer är du välkommen att höra av dig!

Örebro

Vill du hyra el-MTB i Örebro och önskar utkörning dit, så är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon/WhatsApp. Runt Örebro finns flera fina leder, t.ex Katrinelundsturen Tysslingerundan och Hemfjärden runt. Se mer på Bergslagen Cycling.