Solnedgångspaddling med SUP-bräda på Vättern

Paddla SUP-bräda och upplev Vätterns skärgård i solnedgången! Skärgården är alltid vacker men på kvällen, i det speciella ljus som bildas, så är det som allra vackrast! På den här turen så njuter vi av naturen och ljuset samtidigt som vi upptäcker tjusningen med stå-upp- paddling.

Bland öarna i skärgården är det ofta lite lugnare vatten så den här turen passar även dig som ännu inte har provat på att paddla SUP. Våra SUP-brädor är stabila och lättpaddlade och ger dig de allra bästa förutsättningarna för en härlig upplevelse.

Innan vi ger oss ut på vattnet så går vi igenom tekniken för dig som paddlar SUP för första gången. Sedan paddlar vi iväg mellan öarna. Vi paddlar i ett tempo som passar dig och fokus under kvällen är att ha kul och njuta av Vätterns vackra skärgård! Är det lite vågor på vattnet så får vi också känna på hur stabila SUP-brädorna är och att det faktiskt går väldigt bra att stå upp och paddla även i vågor.

Vi stannar vid någon av de många vackra öarna och fikar och passar på att fotografera lite. Kanske vill du passa på att ta ett dopp i Vätterns kristallklara vatten?

Praktisk information och bokning

Den här turen genomförs endast i små grupper om 2-3 personer, eller upp till 5 personer om ni är en familj. Vi paddlar i skärgården, ca 20 min bilfärd söder om Askersund.

Själva turen tar ca 3 timmar inklusive förberedelser och den planerade tiden är satt till klockan 18.30-21.30

Pris: 795 kr / person *För familjer finns speciellt familjepris.

Guide, SUP med paddel och flytväst samt fika ingår i priset. Meddela oss ifall ni behöver hjälp med transport samt eventuella allergier.

Den här turen kan tills vidare endast bokas via telefon eller mejl. Kontakta oss för mer information och bokning: