Utrustning

Med rätt tillbehör får du en härlig uteupplevelse!

Vi vill att du ska få uppleva naturen på allra bästa sätt och en bra början är att ha rätt utrustning med sig! En bekväm ryggsäck, smarta cykelväskor, friluftskök och annat smått och gott betyder mycket på turen.

Ifall du planerar för ett äventyr med övernattning så hyr vi även ut att du behöver för att sova ute; tält, sovsäckar och liggunderlag.

Ryggsäckar

Planera ditt äventyr med Experitur! Det spelar ingen roll om du ska ut på en kortare cykel- eller vandringstur, eller längre äventyr där du behöver bära med dig betydligt mer. Vi erbjuder ett flertal olika modeller och storlekar på ryggsäckar för att du ska kunna förverkliga ditt drömäventyr!

Har du lusta att prova på en packraft-tur med övernatting? Hyr en ryggsäck som passar perfekt till packraften och naturligtvis kan du även hyra dry-bags så att packningen hålls torr under hela äventyret!

Cykelväskor

Experitur hyr ut Vaude cykelväskor, både ramväskor och väskor för pakethållare. Här får du plats med allt du behöver för en härlig cykelsemester.

Vi kan ge tips på fina turer med spännande sevärdheter och fina övernattningsställen.

Fler bilder på våra cykelväskor kommer. För mer information är du välkommen att kontakta oss!

Övrig utrustning

Vi hyr ut både spritkök och gasolkök för din matlagning utomhus. Bilder kommer men tills dess är du välkommen att kontakta oss för mer information! Vi har även andra tillbehör som kan vara till nytta för ditt uteäventyr!