Övrig utrustning

Med rätt tillbehör får du en härlig uteupplevelse!

Vi vill att du ska få uppleva naturen på allra bästa sätt och en bra början är att ha rätt utrustning med sig! En bekväm ryggsäck, smarta cykelväskor, friluftskök och annat smått och gott betyder mycket på turen.

Ifall du planerar för ett äventyr med övernattning så hyr vi även ut det du behöver för att sova ute; tält, sovsäckar och liggunderlag.

Ryggsäckar

Planera ditt äventyr med Experitur! Det spelar ingen roll om du ska ut på en kortare cykel- eller vandringstur, eller ett längre äventyr där du behöver bära med dig betydligt mer. Vi erbjuder ett flertal olika modeller och storlekar på ryggsäckar för att du ska kunna förverkliga ditt drömäventyr!

Har du lusta att prova på en packraft-tur med övernatting? Hyr en ryggsäck som passar perfekt till packraften och naturligtvis kan du även hyra dry-bags så att packningen hålls torr under hela äventyret!

Priser ryggsäckar

Dagryggsäck Vaude 12-14 L 60 kr / dag

Dagryggsäck Vaude 20-25 L 80 kr / dag

Vandringsryggsäck 50-60 L 100 kr / dag

Cykelväskor

Experitur hyr ut Vaude cykelväskor, både ramväskor och väskor för pakethållare. Här får du plats med allt du behöver för en härlig cykelsemester.

Vi kan ge tips på fina turer med spännande sevärdheter och fina övernattningsställen.

Priser cykelväskor

Cykelväskor för pakethållare, paketpris 140 kr / dag och 700 kr / vecka

Vaude Aqua Back, 2 x 24 L

Vaude Top Case, 30 L

Cykelväskor för ram, paketpris 130 kr / dag och 650 kr / vecka

Vaude Trailfront, 19 L

Vaude Trailframe, 8 L

Vaude Trailsaddle, 12 L

Fler bilder på våra cykelväskor kommer. För mer information är du välkommen att kontakta oss!

Utekök med tillbehör

Vi hyr ut både spritkök och gasolkök för din matlagning utomhus. Mer information kommer men tills vidare är du välkommen att kontakta oss! Vi har även andra tillbehör som kan vara till nytta för ditt uteäventyr!

Primus gasolkök, topmonterad 25 kr / dag