Uthyrning

Experitur erbjuder uthyrning av olika typer av friluftsutrustning. Vi har vår bas i Askersund men kan även ordna utkörning av utrustning till bland annat Tiveden, Örebro och Hallsberg.

Med rätt utrustning för rätt tillfälle kan du ge dig ut i naturen och känna dig trygg och säker. Vi på Experitur har stor erfarenhet och kunskap och vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Våra produkter håller hög kvalitet och kommer från några av de bästa märkena på marknaden. Vi har också själva testat det vi hyr ut för att veta hur, och att, det fungerar!

Experitur har ett stort fokus på hållbarhet och vi försöker att huvudsakligen erbjuda produkter där tillverkarna har ett uttalat miljötänk. Vi tar väl hand om all vår utrustning för att den ska hålla så länge som möjligt utan att för den skull göra avkall på kvaliteten gentemot dig som hyr.

Spana in våra produkter för uthyrning och välkommen att kontakta oss för mer information. Boka online eller välkommen att höra av dig via telefon/WhatsApp/Messenger och mejl! Alla våra produkter är ännu inte bokningsbara online så kontakta oss om du inte hittar det du söker. Detsamma gäller om du inte hittar ditt önskade datum, då försöker vi ordna det om vi har möjlighet.

Tveka inte att kontakta oss ifall du saknar någon utrustning! Den här sidan uppdateras vartefter vi får in fler produkter så kanske finns det du söker någonstans i våra gömmor!