FATBIKE

Att cykla fatbike är kul, enkelt och passar alla!

En fatbike är terrängcykel med överdimensionerade däck, nästan dubbelt så breda som på en mountainbike. Tack vare de breda däcken har fatbikes mycket mindre påverkan på känslig natur och lämnar nästan inga spår efter sig. Med en fatbike tar du dig enkelt fram på alla typer av underlag: sand, grus, lera och snö men även cykling på asfalt bjuder på en helt ny upplevelse!

En fatbike är det självklara valet för att utforska och upptäcka naturen!

Fatbikes rullar lätt trots de breda däcken och du kan själv bestämma hur mycket kontaktyta du vill ha genom att reglera lufttrycket i däcken. Det är också lufttrycket som avgör hur mycket dämpning du har när du cyklar.

Våra Silverback fatbikes är lätta, stabila och kul att cykla på och kommer att ge dig ett härligt äventyr. De kommer antingen med 10 eller 20 växlar och finns i storlek S, M och L. Självklart ingår cykelhjälm när du hyr en cykel.

Ska du på cykelsemester med mycket packning är fatbikes perfekta och mycket stabila. Oavsett om du ska cykla grusvägar eller vill ut och upptäcka skogsstigar har du en fantastisk följeslagare med dig. Vi hyr även ut ramväskor till fatbikes samt annan utrustning för ditt äventyr.

Hyr fatbike

Priser

3 timmar 280 kr

Heldag 400 kr

3 dagar 1000 kr

BARN-FATBIKE

Med en 20″ fatbike så kan nu även de yngre få möjlighet att upptäcka tjusningen med fatbikes! 7 växlar och skivbromsar både fram och bak.

Vår barn-fatbike är tyvärr inte bokningsbar online men kontakta oss via mail så hjälper vi dig! Vi har även två stycken 24″ BARN-MTB för uthyrning.

Priser

3 timmar 150 kr

Heldag 250 kr

2 dagar 450 kr