Familjeäventyr med packraft längs Svartån

Ta med familjen på ett stadsnära äventyr med barnen i fokus. Men packraft och uppblåsbar kanot förflyttar vi oss i en spännande och vacker miljö längs Svartån och Lillån i centrala Örebro. När vi viker in i Lillån är det dags att börja spana efter bäver och kanske får vi höra det karaktäristiska ljudet när bävern slår med svansen mot vattenytan innan den dyker. Vi paddlar under broarna i naturreservatet Oset och Rynningeviken.

Praktisk information och bokning

Turen börjar vid Naturens Hus och tillsammans gör vi iordning packrafts och/eller uppblåsbar kanot. Packrafts är mycket stabila och lättpaddlade även för yngre barn. Att få paddla själv brukar vara väldigt uppskattat och för många faller tekniken snabbt på plats. Beroende på ålder, erfarenhet och väder så kan vi för säkerhets skull fästa en lina mellan våra packrafts och/eller kanoten. På så vis kan barnen luta sig tillbaka och vila lite mellan varven om det blir tungt att paddla. Det går också bra för ett mindre barn att paddla kanot eller packraft tillsammans med en vuxen.

Priser

1-2 personer 1590 kr

3-4 personer 2280 kr

5-6 personer 2870 kr

* Barn upp till 6 år medföljer gratis i samma packraft eller kanot som en vuxen.

Priset som anges är det totala priset och där ingår guide, packraft och/eller uppblåsbar kanot, flytväst och fika. Turen tar totalt ca 2-2,5 timmar.

Den här turen är tills vidare endast bokningsbar via telefon eller mejl. Kontakta oss för mer information och bokning! Meddela gärna önskemål om dag och tid så försöker vi tillgodose dem.